0
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Janković optimista pred Pazar

Objavljeno: 08.03.13 u 14:02
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Fudbalere Crvene zvezde očekuje novi težak duel u Jelen Superligi. Ovoga puta izabranici Aleksandra Jankovića dočekaće sutra od 18 sati Novi Pazar i to će biti prva prilika da na delu vidimo igarče Zvezde koje barem donekle ne muče finansijske brige, a samim tim uverićemo se da li je to bio jedini problem zbog koga su u prva dva proloćna kola odigrali loše.

„Prethodnih dana izdogađale su se neke pozitivne stvari i to nam daje za pravo da budemo optimisti uoči sutrašnjeg meča. Svi željno očekujemo utakmicu i nadam se da ćemo od sutra ući u seriju pobeda“ poručio je Janković.

Trener crveno – belih izrazio je nadu da će se njegova ekipa „vratiti na visok nivo“ mada je ostalo nejasno koji je to nivo bio i kada, barem u periodu od kada je on na klupi.

„Ovo je važna utakmica za nas sa više aspekata. U rezultatskom smislu i načinu na koji ćemo doći do uspeha, kao i zbog želje da se vratimo na visok nivo i popravimo poljuljano samopouzdanje“ rekao je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter