1
Domaći fudbal

Štrajk u Smederevu

Objavljeno: 07.03.13 u 22:24

Smederevo

Agonija u Smederevu se nastavlja i ne nazire se način kako će cela situacija da se reši. Igrači ovog superligaša nisu mogli da održe trening jer su radnici, nezadovoljni time što sedam meseci nisu primili platu zaključali klupaski ekonomat i svlačionice.

Para nema, a niko ne zna ni da li će ih biti u skorije vreme.

„Sve ovo traje već više od godinu dana. Prošle godine nismo primili sedam plata, nisu nam plaćeni doprinosi, nemamo zdravstevene knjižice, a ni novac da se lečimo. Neke porodice gladuju, jer ljubav prema klubu ne može da se jede.

Nije problem ni direktor, ni šef struke, ni predsednik, već  novac kojeg nema“ – kaže tehnički sekretar Smedereva Sandra Begić, a prenose Novosti.

Za prevlast u klubu trenutno se bore dve grupe, jedna okupljena oko Žarka Pavlovića i druga koja podržava gradonačelnicu Jasnu Avramović.

Za to vreme, zaposleni nemaju ni za osnovne potrebe.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Å trajk u Smederevu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter