0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Mrđa veruje u Gatuza

Objavljeno: 06.03.13 u 14:14
Foto: starsport
Foto: starsport

Srpski fudbaler Dragan Mrđa vraća se polako u formu koja ga je krasila pre teške povrede kolena koju je doživeo pre više od godinu dana i dugog perioda rehabilitacije. Mrđa je uspeo da zatrese mrežu za Sion nedavno na Kup utakmici protiv Kriensa.

„Osećam se odlično. Odradio sam cele pripreme sa ekipom. Prolećni deo prvenstva je tek počeo. Za sada ulazim sa klupe, ali sam siguran da ću se izboriti za mesto u prvih 11“, rekao je Dragan Mrđa.

Sion je ove godine promenio pet trenera, a komandna palica je predata Đenaru Gatuzu koji ima ulogu trenera-igrača.

„Promene trenera su nešto što je sastavni deo fudbala. Za mene one ne predstavljaju šok terapiju, jednostavno ne razmišljam u tom smeru. Najteža stvar u takvim situacijama jeste period prilagođavanja, jer svaki trener uvek ima neki drugačiji pristup i sistem. Naše ambicije u ovoj sezoni su da osvojimo jedno od prva dva mesta i da se tako kvalifikujemo u Ligu šampiona. Posle ovog turbulentnog perioda neće nam biti lako, ali verujem u Đenara i saigrače da zajedničkim snagama možemo do vrha“, konstatovao je Mrđa.

Centarfor Siona veruje da svojim igrama još uvek može da pomogne reprezentaciji Srbije i ističe da je san svakog fudbalera da predstavlja svoju zemlju.

„Moram da istaknem da sam na reprezentaciju gledao uvek sa velikim poštovanjem. Srbiji i nacionalnom timu sam uvek davao svoje najbolje. U dresu reprezentacije doživeo tešku povredu, zbog koje sam morao više od osam meseci da odsustvujem sa terena. Čak mi je i nastavak karijere bio pod znakom pitanja, ali se ne kajem. Krivo mi je samo što u tom periodu nisam dobio pravu podršku. Svi su me zaboravili. San svakog fudbalera je da igra za svoju reprezentaciju, tako ću se i ja boriti da se ponovo vratim u staru formu i pre svega svojim kvalitetom dođem ponovo do dresa Srbije“, zaključio je Mrđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter