0
Fudbal

Hrvati, samo vi pretite

Objavljeno: 06.03.13 u 11:13

ivanovic

Sve poštujemo, ali nikoga se ne plašimo. To je deviza kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića pred istorijski duel protiv selekcije Hrvatske na Maksimiru 22. Marta.

Hrvati se busaju u grudi da će nas sigurno pobediti, a defanzivac Čelsija kaže da to kod njega samo može da izazove dodatni inat.

„Neću da se bavim komentarisanjem izjava bilo koga, ne znam dokle bi nas dovela takva praksa. Lično, volim kada pred utakmicu pročitam bombastične izjave protivnika. To mi budi inat i pojačava želju da na terenu dokažem da je moj tim bolji.

Svaka utakmica je priča za sebe, ne treba se vraćati u prošlost. Jedino što mi znači iz prethodnih duela s Hrvatima jeste to što znam da nijedan igrač neće imati problem s motivacijom.

Naš cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu, a takve utakmice mogu da stvore heroje. Siguran sam da će jedan od mojih mlađih saigrača zbog svoje igre na Maksimiru postati idol dečacima u Srbiji.

Jasno je da rastemo kao ekipa, da nam je možda još tri ili četiri meča potrebno da završimo taj obavezan proces sazrevanja.

Ipak, to nam neće poslužiti kao izgovor za Maksimir. Bićemo spremni za sva iskušenja, u to niko ne treba da sumnja“, kaže kapiten Srbije Branislav Ivanović, a prenosi Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter