1
Fudbal

Realova meta – Kajl Voker

Objavljeno: 05.03.13 u 15:09

Kajl Voker
Kajl Voker je odigrao još jednu sjajnu sezonu u Totenhemu, a iako se ne priča o njemu, kao ni o bilo kom drugom igraču pevaca zbog Bejla, on je jako bitan šraf. Voker je na ovaj način privukao pažnju čak i madridskog Reala, koji planira da ga dovede ovog leta.

Izgleda da u Realu nemaju problem što su promašili s Modrićem koga su takođe doveli iz Totenhema, već žele još dva igrača tog tima. Naravno, pored Vokera to je Geret Bejl, tako da se može desiti da i sledeće sezone Voker bude u „senci“ fatastičnog Velšanina.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Realova meta & on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter