1
Domaći fudbal

foto:starsport

Bruka u Smederevu

Objavljeno: 05.03.13 u 11:19
foto:starsport
foto:starsport

Raspad sistema u Smedervu. Zapravo ne samo u Smedrevu, jer ovaj klubnije u većem problemu do Crvene zvezde, ali kao mani klub, daleko se teže nosi s njima.

Plate igračima kasne, dugovi se gomilaju, ekipa je za 17 kola osvojila svega osam bodova, a igrači nemaju gde da treniraju, pa samo trčkaraju po hodnicima.

„Plate igračima više se i ne spominju, od toga su gotovo svi digli ruke. Užasno je to što igrači nemaju gde da treniraju, pa trener Miloš Velebit organizuje vežbe ispred svlačionice. Sreća da je hodnik dugačak, pa igrači mogu i da istrče malo.

Mali klubovi u okolini Smedereva neće da izlaze u susret jer im se dugo ništa ne plaća. Postoji jedan klub na 30 kilometara od grada koji bi dozvolio treniranje kod njih, ali uprava nema novac da organizuje transport ekipe do tamo.

Niko ne vidi izlaz iz trenutne situacije i pitanje je da li će tim završiti takmičenje u Superligi“ rekao je za list Kurir neimenovani izvor.

Trener Miloš Velebit nije želeo da potvrdi saznjanja ovog lista, već ih je uputio na nekog od čelnika kluba.

„Bolje bi bilo da pronađete nekog iz uprave ko bi vam pričao o svemu što nam se dešava. Ja bih ipak da se ograničim samo na rad s igračima, a da sa medijima neko drugi komunicira“ rekao je Velebit.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bruka u Smederevu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter