0
Domaći fudbal

foto:starsport

Krunić menja Jankovića?

Objavljeno: 04.03.13 u 10:23
foto:starsport
foto:starsport

Posle loše igre ali i pobede nad Javorom, pa zatim prosipanja bodova na Vračaru protiv Rada, šef stručnog štaba Crvene zvezde Aleksandar Janković biće tema sednice Upravnog odbora koja će danas biti održana na Marakani.

Navodno se „srpskom Murinju“ kako su ga pojedini mediji nazvali, odnosno „Zvezdinom vojniku“ kako je sam sebe nazvao, ponovo drma klupa. Sasvim logično s obzirom na to kako mu ekipa igra i kakve rezultate postiže.

Međutim on još nije smenjen a već se pojavila informacija koju je lasnirao Sportski žurnal da će na njegovo mesto doći sadašnji trener Jagodine Simo Krunić.

Sve je to, što bi narod rekao, lepo i krasno, ali kako će na Marakani da plate Sima Krunića o tome izgleda niko ne razmišlja. Jasno je da Janković teško može da nađe bolji posao, pa makar za njega ne video ni šute banke, kao što je jasno i da Krunić u Jagodini neki dinar sigurno dobija.

Dakle, koliko para toliko muzike pravilo koje od vazda vredi i sada treba uzeti u obzir. Možda i Janković ode ali ko će ga zameniti to je veliko pitanje, pogotovo kada se ima u vidu da ni igrači kintu nisu videli dosta dugo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter