0
Domaći fudbal

Jankoviću se sprema otkaz

Objavljeno: 03.03.13 u 21:44

uprava-zvezda-vracar-starsport

Foto: starsport

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković nakon remija njegove ekipe na Vračaru u duelu sa Radom u meču 17. kola Jelen Superlige izjavio je da ne razmišlja o ostavci, ali po svemu sudeći u vezi sa tim on se neće previše pitati.

Na već zakazanoj sednici Upravnog odbora Crvene zvezde, koja će biti održana u ponedeljak uveče, jedna o tema će biti i status šefa stručnog štaba pošto je uprava izuzetno nezadovoljna partijama koje je tim pružio na utakmicama protiv Javora i Rada.

Podsetimo da je Uprava imala strpljenja za Jankovića iako je prvi deo sezone završen sa šest bodova zaostatka za Partizanom. Pružena mu je prilika da odradi zimske pripreme sa ekipom i da na terenu sprovede svoje ideje. Kako pozitivnih pomaka u igri nema čini se da će srpski Murinjo morati da potraži novi posao jer po svemu sudeći od ponedeljka više neće biti trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter