0
Domaći fudbal

foto:starsport

Promene u timu pred Rad

Objavljeno: 02.03.13 u 15:41
foto:starsport
foto:starsport

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je na konferenciji za novinare da poštuje Rad, ali da će njegov tim ići na pobedu u sutrašnjem meču Jelen Superlige, kao i da želi da njegovi fudbaleri ostave dobar utisak, a ne samo dobar rezultat.

„Sledi nam gostovanje protiv rivala koga izuzetno poštujem, koji je neugodan protivnik za nas, jer ni u prvom delu sezone nismo uspeli da ga pobedimo. To ništa ne menja u našim ambicijama, očekujem dobru igru. Sastaćemo se na Vračaru, što je praktično neutralan teren. Jako nam je bitno kako ćemo odigrati, ne samo u smislu rezultata, već i utiska“, rekao je Janković novinarima u Beogradu.

„Biće promena. Vraća se Filip Mladenović. Uroša Spajića sam preventivno izveo protiv Javora, jer je već imao žuti karton, a delovalo je da će dobiti i drugi. Što ne mora ništa da znači pred sutra, a i ne znači da onih 11 koji sutra izadju su ti koji će stalno igrati. Svako zna šta se od njega očekuje. Imamo sistem i okosnicu, ali promena će biti“, rekao je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter