1
Evropske lige

De Jong presudio Ajntrahtu

Objavljeno: 01.03.13 u 22:26

bundes

Odigran je premijerni meč 24. kola Bundeslige, Menhengladbah je kao gost savladao ekipu Ajntrahta i tako još više zakomplikovao borbu za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona, jer su sada i oni u trci za tim mestom sa samo četiri boda manje od kluba iz Frankfurta.

Gol odluke postigao je Luk De Jong u 22. minutu meča posle asistencije Marksa, a ispostavilo se da je taj gol doneo prvu pobedu ekipi Lusijena Favra posle čak šest mečeva.

Ajntraht za sada ostaje četvrti sa 38 bodova, a Menš je šesti sa 34 boda, a u borbi za četvrto mesto su i ekipe Frajburga, HSV-a, Hanovera, Majnca i Šalkea. Borba za titulu nije zanimljiva, ali će biti prava ludnica za mesto broj četiri.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title De Jong presudio Ajntrahtu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter