0
Evropske lige

Frajburg prvi polufinalista

Objavljeno: 26.02.13 u 21:39

frajburg-slavlje
Odigran je prvi četvrtfinalni meč Kupa Nemačke u kojem je Frajburg je kao gost bio bolji od Majnca sa 3:2 posle produžetaka, a domaći tim ima za čim da žali jer je do 88. minuta imao vođstvo od 2:0… Ali igrač manje je učinio svoje i svakako da je najveći krivac za poraz Majnca Pospeh koji je dobio crveni karton u 65. minutu.

Majnc je za samo četiri minuta došao do velike prednosti od 2:0, pošto su poveli već posle 90-tak sekundi kada je strelac bio mladi Parker, a dva minuta kasnije pogodio je i Niki Zimling. Izgledalo je kao da će Majnc lako doći do polufinala, ali kada je crveni karton dobio Zdenjek Pospeh u 65. minutu meč je postao znatno zanimljiviji. Frajburg je krenuo sa napadima, a trener Strajh je u 84. minutu uveo Hrvata Santinija i napravio sjajan potez. Hrvatski napadač je u 88. minutu smanjio na 2:1, a u poslednjim momentima meča dosuđen je penal koji je Kaliguri pretvorio u gol i odveo meč u produžetke.

U nastavku Frajburg je iskoristio umor domaćih igrača i u 108. minutu drugim golom Danijela Kaligurija došao do pobede i plasmana u polufinale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter