in ,

Dauda ipak nije licenciran

dauda

Iako se pre samo tri dana pojavila informacija da je među licenciranim fudbalerima Crvene zvezde i Abiola Dauda, sportski direktor kluba Zoran Stojadinović u izjavi za „Mondo“ potvrdio je da to nije istina, ali da će Nigerijac biti prijavljen čim se saga oko njegov transfera okonča.

„FIFA nam još uvek nije dostavila svoje mišljenje i transferu Daude i zbog toga on još nije licenciran. Čim taj papir stigne iz FIFA mi ćemo da prijavimo igrača, naravno ako transfer bude odobren. Očekujemo da odobrenje stigne svakog časa, ako ne danas, onda sutra ili prekosutra sigurno“ – rekao je Stojadinović.

Logično pitanje koje se nameće je da li će Zajednica Superligaša praviti problem zbog naknadnog licenciranja.

„Ne, zbog toga što je transfer obavljen na vreme. Radi se o birokratskom problemu, a mi imamo dokaz da smo faks u elektronskoj formi poslali pre ponoći poslednjeg dana prelaznog roka. Na potezu je FIFA“ – tvrdi Stojadinović,  koji je obelodanio i da je igrač zbog loše finansijske situacije u klubu pristao na reviziju ugovora pa će umesto 300 hiljada evra po sezoni primati 100 hiljada manje.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Dauda ipak nije licenciran | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Bugarin ostao bez pet zuba

Frajburg prvi polufinalista