0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Svaka pobeda imperativ

Objavljeno: 25.02.13 u 17:21
Foto: starsport
Foto: starsport

Fudbaleri Crvene zvezde spremno dočekuju nastavak šamipionata i prvu takmicu koja ih očekuje protiv ivanjičkog Javora. Napadač Filip Kasalica zadovoljan je učinjenim na pripremama, ali smatra da tek predstoje pravi napori.

„Sigurno je da smo se trudili i na pripremama da pobedimo sve rivale, ali prvenstvo je ipak nešto drugo. Počinjemo borbu za svaka tri boda, jer je poznato da nam je u svakom meču ovog proleća pobeda imperativ“ kazao je Kasalica za zvanični sajt crveno-belih.

Zvezda zaostaje 6 bodova za prvoplasiranim Partizanom, ali napadač ekipe sa Marakane, ističe da je najvažnija prva sledeća utakmica, a to je duel sa Javorom.

„Razmišljamo samo o prvom narednom meču. To znači da smo svu pažnju usmerili samo na Javor, i tek kada, nadam se, uspešno preskočimo tu prepreku mislićemo o sledećoj. Idemo utakmicu po utakmicu“ naveo je Kasalica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter