0
Domaći fudbal

Prvi čovek zagrebačkih "modrih" izrazio bezrezervno divljenje prema predsedniku Crvene zvezde

Krv bih dao za Džaju!

Objavljeno: 24.02.13 u 13:46

Zdravko Mamic

Nema šta! Zdravko Mamić još jednom je pokazao da je veliki majstor kada su u pitanju medijski nastupi.

Popularni Maminjo ovoga puta pažnju je privukao svojim bezrezervnim divljenjem prema predsedniku Crvene zvezde Draganu Džajiću.

„Takav čovek se rađa jednom u stotinu godina, krv bih dao za njega! Kao igrač nenadmašan, joj kako je samo lomio Fogtsa, i onog Šveđanina, Nilsona, Nelsona, ne znam više kako se zove. Sve nas je u fudbalu podučavao kako se iz malih sredina mogu praviti veliki klubovi i asovi. Nikad neću shvatiti Srbiju koja mu je nanela onoliko jada. Živi bili pa videli, opet će on sa Zvezdom praviti čuda“, rekao je Mamić.

Prvi čovek Dinama takođe se osvrnuo i na rad selektora Siniše Mihajlovića.

„Miha je imao veliku, bogovsku igračku karijeru! Povlači pravi poteze, gradi kult reprezentacije. Hrvatska je tu u prednosti, kakvi god da smo. Svađamo se, radujemo tuđim nevoljama, ali kad je reprezentacija u pitanju, svi smo jedno. Mihajlović na tome radi intenzivno, gradi zajedništvo, himna dobija pravo mesto. Podržavam njegov rezon, svaka mu čast bez obzira na to što su ga mimoišli rezultati, ali uspeće on“, rekao je Mamić za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter