1
Domaći fudbal

Foto: starsport

Vratiti autoritet Marakane

Objavljeno: 21.02.13 u 17:41
Foto: starsport
Foto: starsport

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su duge zimpske pripreme i prema mišljenju trenera Aleksnadra Jankovića 100% su spremni za nastavak sezone u Jelen Superligi. Međutim prvi strateg crveno-belih akcenat u nastavku prvenstva nije stavio na stizanje zaostatka od -6 bodova koje ima Partizan, već pre svega na utakmice koje će njegov tim igrati na domaćem terenu.

„Povratiti autoritet Marakane kao domaćeg terena je jedan od osnovnih ciljeva, a sami smo krivi što smo dosta bodova izgubili na našoj travi. Put ka povratku autoriteta vodi preko dobrih, ubedljivih, čvrstih partija i prva na rasporedu je već protiv Javora i mi ćemo učiniti sve da dobrim ulaskom u utakmicu sami sebi olakšamo život. Imali smo do sada situacije gde je protivnik pokazivao veću želju da pobedi od nas, to se neće sigurno ponoviti“, rekao je Janković.

Treneru Zvezde sada je jedino preostalo da sa reči pređe na dela, a prvu priliku za dokazivanje imaće u sredu 27. februara kada crveno-beli dočekuju Javor.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter