1
Fudbal

Domišljati Hrvati

Objavljeno: 21.02.13 u 00:11

SERBIA-WALES-FIFA WORLD CUP 2014-QUALIFICATIONS GROUP A

Foto: starsport

Kako bi bio ispunjen dogovor o nedolasku gostujućih navijača na kvalifikacione utakmice između fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Srbije Fudbalski savez Hrvatske je odredio način prodaje ulaznica za duel koji je na programu 22. marta na Maksimiru.

Do karata od četvrtka će moći da se dođe putem internet stranice saveza i na prodajnim mestima Tisak media centra, ali ono što je zanimljivo je da će ulaznice moći da se kupe samo državljani Hrvatske uz neki lični dokument. Jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice, čije se cene kreću od 50 do 250 hrvatskih kuna (od 750 do 3.700 dinara).

Cilj ovakve akcije Fudbalskog saveza Hrvatske je više nego jasan, međutim postavlja se pitanje šta ukoliko utakmici žele da prisustvuju Nemci, Rusi ili Amerikanci?

Srbiju će na Maksimiru moći da bodri svega 150 takozvanih prijatelja Saveza, a na bazi reciprociteta isto toliko ljudi će biti u prilici da navija za Hrvatsku na Marakani.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title DomiÅ¡ljati Hrvati | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter