1
Evropske lige

Hettrik nemačkog reprezentativca u pobedi Dortmunda

Rojs rasturio Frankfurt

Objavljeno: 16.02.13 u 20:25

Borussia Dortmund v Eintracht Frankfurt - Bundesliga

Borusija iz Dortmunda ne želi da prepusti drugo mesto Leverkuzenu, a u derbiju 22. kola su savladali četvrtoplasirani Ajntraht sa 3:0 uz sjajnu partiju Marka Rojsa, koji je postigao sva tri gola.

Milioneri su bili bez suspendovanog Roberta Levandovskog, ali sa oporavljenim Nevenom Subotićem u timu, a sve je bilo rešeno rafalnom paljbom Marka Rojsa u 8. i 9. minutu kada je Dortmund poveo sa 2:0. Do kraja meča bivši fudbaler Menša postiže još jedan pogodak i to u 65. minutu, a treba istaći i da mu je dva puta asistirao Mario Gece.

Dortmund je ponovo drugi na tabeli sa 42 boda, dok je Ajntraht na poziciji četiri sa 37, samo tri više od Frajburga i HSV-a sa kojima će voditi veliku borbu za mesto koje vodi u LŠ do kraja sezone.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rojs rasturio Frankfurt | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter