0
Domaći fudbal

Zvezda bolja od Šahtjora

Objavljeno: 15.02.13 u 16:53

zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u Antaliji, tačnije jedno poluvreme i to protiv drugog tima Šahtjora. Rezultat prvog dela igre bio je 2:0 za crveno – bele, a golove su postigli Mihajlović i Kadu.

Meč je potom na poluvremenu prekinut zbog obilnih pljuskova, odnosno na zahtev osoblja hotela „Arakdija“ na čijem se terenu odigrao ovaj susret, a kako igralište ne bi bilo potpuno uništeno.

“Šteta što nismo igrali i drugo poluvreme. U prvom delu viđen je lep fudbal, jer smo za rivala imali ekipu koja je dinamična, koja dosta trči i koja je prvenstveno školovana i tehnički odlično potkovana. Međutim, šta je tu je, viša sila nas je sprečila da igramo i drugi deo “ rekao je posle utakmice Aleksandar Janković.

Zvezda je igrala u sastavu Vesić, Vešović, Reljić, Mikić, Krneta, Mijailović, Garido, Dimitrijević, Milunović, Kadu i Mihajlović.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter