1
Fudbal

Pelegrini odbio Romu

Objavljeno: 15.02.13 u 18:00

manuel_pellegrini

Zdenjek Zeman je dobio otkaz u Romi, ali čelnici ovog kluba još nisu našli drugo rešenje za klupu, pa tim i dalje vodi privremeni trener Andreacoli. Roma je pokušala u međuvremenu da pronađe novog šefa struke, ali je Manuel Pelegrini odbio da pređe iz Malage u Rim – zašto bi prelazio iz redova učesnika LŠ u tim koji se bori da uopšte igra LE?

Roma nastavlja potragu, Blan i Panući i dalje figuriraju kao najozbiljniji kandidati, ali za sada nema naznaka da će u skorije vreme neko od njih sesti na klupu rimskog tima. Izgleda da će Andreacoli voditi tim do kraja sezone.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pelegrini odbio Romu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter