0
Domaći fudbal

Janković zadovoljan

Objavljeno: 09.02.13 u 19:24

jankovic

Aleksandar Janković, bio je zadovoljan igrom i rezultatom koji su njegovi izabranici ostvarili u duelu sa Lokomotivom iz Tbilisija.

„Opet je bilo mnogo više dobrih stvari nego loših. Imamo još mnogo prostora za ispravke i korekcije i naravno da ćemo ubuduće raditi na tome. Drago mi je i zbog debija Luisa Garida za koga smo planirali da na terenu provede 45 minuta, ali je u igru ušao ranije zbog crvenog kartona koji je dobio Ožegović. Vidi se da se radi o dobrom igraču čije su karakteristike velika agresivnost i disciplina u igri, posebno u defanzivnim zadacima“, zadovoljno je konstatovao kormilar crveno-belih.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde prokomentarisao je i tri crvena kartona na današnjem meču.

„Sudija je imao zaista čudan i preoštar kriterijum. Mislim da bi u sve tri situacije bilo dovoljno da je pokazao samo opomene, alii tako je – kako je. Mi smo iskoristili takav razvoj događaja da ponovo u poslednjih 20 minuta igramo sa igračem manje i vidimo kako reagujemo i u takvim vanrednim situacijama“, zaključio je  Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter