0
Fudbal

Miha video ono što je želeo

Objavljeno: 06.02.13 u 20:27

miha-kzs

Jedino što je zasmetalo mladom stručnjaku su gotovo prazne tribine pred kojima je odigrana utakmica.

„Ukupan utisak je pozitivan, žao mi je samo što atmosfera na stadionu nije bila fudbalska. Pamtim dobro, neke utakmice u sličnim uslovima i ja sam igrao i znam da je teško naćimotiv. Igrači su to, ipak, uspeli. Odigrali su meč dosta dobro, a ono što je trebalo da vidim, video sam“ – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije posle meča.

Istakao je selektor i nekoliko pojedinaca.

„Imali smo i problem što većina naših igrača nije u top formi, neki još nisu igrali utakmicu posle priprema. Zbog toga su izgledali pomalo umorno. Zadovoljan sam, ipak, učinkom svih reprezentativaca. Sad je i slika koju imam o pojedinim igračima malo kompletnija. Ispunili su moj zahtev da igraju visok presing, da se čuva lopta, igra do noge. Dobro je što stvaramo šanse, bilo je još tri-četiri povoljne prilike za gol.

Sa Đorđevićem i Šćepovićem, nadam se da ćemo rešiti problem realizacije, mada i Đurđićem sam zadovoljan. Ono što sam tražio od njega, uradio je. Istina, vidi se da je došao u novu ekipu i da mu treba vremena za adaptaciju.“

Mihajlović je pronašao i dobru stvar po našu selekciju u ubedljivoj pobedi Hrvatske na Južnom Korejom (4:0).

„Četiri gola nije lako nikome dati. Ali, bolje da se ispucaju sada nego u martu. I sigurno je bolje što su pobedili nego da su izgubili“ – smatra Miha.

Srbija upravo protiv Hrvatske igra narednu kvalifikacionu utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu, a taj meč je na programu 22. marta u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter