0
Evropske lige

Mutu srušio Lion

Objavljeno: 03.02.13 u 16:15

azaksio - lion

Fudbaleri Ažaksija preokretom su došli do trijumfa nad gostima iz Liona sa 3:1. Ovaj ishod najviše je obradovao navijače Pari Sen Žermena koji sada beži tri boda Lionu.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, ali je zato u nastavku bilo veoma zanimljivo. Prvo je Lion golom Alesandra Lakazete došao u vođstvo od 1:0 u 53. minutu, da bi četiri minuta kasnije domaći izjednačili preko Čakira Belgazuanija. Pitanje pobednika rešava iskusni Adrijan Mutu u 65. minutu.

U 87. minutu Bafetimbi Gomis je promašio penal, a Adrian Mutu  svojim drugim golom, ovoga puta sa bele tačke, u 90. minutu potvrđuje pobedu ekipe sa korzike. Srpski reprezentativac Milan Biševac odigrao je svih 90 minuta za Lion, ali ni on nije uspeo da pomogne svom timu.

Lion je i dalje na drugom mestu, ali sada zaostaje tri boda u odnosu na vodeći PSŽ, a fudbaleri Ažaksija su pobegli iz opasne zone i sada su na 14. mestu sa 25 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter