0
Fudbal

Ostaju Vulićević i Abubakar

Objavljeno: 01.02.13 u 10:44

Ratko Butorović

Sve je mirisalo na njihov odlazak, ali Miroslav Vulićević i Abubakar Oumaru još godinu dana ostaju u Vojvodini. Preciznije rečeno, oni su juče produžili ugovor do januara sledeće godine, ali je možda izvesnije da u junu napuste Novosađane.

To sad, na kraju krajeva nije ni bitno, jer je suština u tome da će njih dvojica završiti započeti posao na Karađorđu ove sezone!

„Kapiten ostaje kapiten, a ja u to nisam imao ni malo sumnje. On je ovim potezom pokazao i dokazao svoju privrženost klubu i održao zadatu reč da u Srbiji može igrati samo za Vojvodinu.

Klub će takvu odluku svakako znati da ceni. Ništa manje lepa vest nije ni produžetak saradnje sa našim najboljim strelcom Abubakarom. Nakon napornih razgovora, pronašli smo zajednički interes pa će naši navijači i na proleće uživati u Abuovim golovima“, kaže predsednik kluba Ratko Butorović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter