1
Evropske lige

Krah Rome na Olimpiku

Objavljeno: 01.02.13 u 23:00

Roma- Kaljari

Roma je na svom stadionu doživela ozbiljan udarac. Fudbaleri „Vučice“ poraženi su u meču 23. kola Serije A od ekipe Kaljarija sa 4:2.

Do prvog gola gosti su stigli već u 3. minutu kada je Marko Sau pronašao u kaznenom prostoru Naingolana koji je rutinski smestio loptu u mrežu.

Roma stiže do izjedndačenja majstorijom Frančeska Totija koji je sa nekih 18 metara šutirao i savldao golmana Agacija.

Totalni krah u igri Rome nastupio je u drugih 45. minuta.  Ponovo je kao i kod prvog gola gostiju Sau uputio loptu u 16-erac a golman domaćih Gojkoečea je traljavom intervencijom sporveo u spostvenu mrežu.

Nije prošlo ni 10 minuta igre kada je na semaforu Olimpika stajalo 1:3, a ovoga puta strelac za Kaljari bio je Sau. Još jednom je isti igrač bio u prilici da postigne gol ali je posle njegovog udarca idbitak pokupio Pizano i postigao četvrti gol za goste.

Sve što je Roma do kraja meča uspela da uradi jeste da ubalži poraz golom Markinja u nadoknadi vremena.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Krah Rome na Olimpiku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter