0
Evropske lige

Napoli na -3, poker Ikardija

Objavljeno: 27.01.13 u 17:00

Napoli Hamšik

Napoli je prišao Juventusu na tri boda, pošto je uspeo da nanese prvi poraz na Tardiniju Parmi ove sezone. Napolitanci su poveli golom Mareka Hamšika, ali je Paolo Kanavaro uterao loptu u sopstvenu mrežu za 1:1 u 76. minutu. Ipak, Edison Kavani pogađa 18. put ove sezone i donosi vredan trijumf svom timu koji ima veliku priliku da se bori za Skudeto ove sezone.

Milan je savladao Atalantu ne uvek nezgodnom gostovanju u Bergamu, a meč je rešio Stefan El Šaravi, pogotkom u 29. minutu (udarac u bliži ugao posle lepog solo rodora). Meč je odlučen u 59. minutu kada je Brivio dobio drugi žuti karton, pa je Atalanta do kraja igrala sa fudbalerom manje.

Katanija je savladala Fiorentinu na svom stadionu, a Vinćenco Montela nije uspeo da odnese bod u Firencu od tima koji je do nedavno vodio. Fiorentina je došla do vođstva preko Migljacija, ali u drugom poluvremenu je usledio preokret. Gomez je asistirao Legrotaljeu za izjednačenje, Akvilani u 78. minutu dobija crveni karton, a Katanija koristi igrača više na terenu i preko Kastra dolazi do sva tri boda.

Sampdorija je razbila ekipu Peskare 6:0, a ponovo je briljantnu partiju prikazao mladi Argentinac Ikardi. Bivši igrač Barselone je postigao četiri gola na ovom susretu, a po gol su dali Pedro Obiang i Eder, koji je postigao prvi pogodak i to sa bele tačke.

Udineze je savladao Sijenu sa 1:0, a gol odluke je delo Luisa Muriela u 36. minutu, a Kaljari i Palermo su remizirali 1:1 iako su Sicilijanci vodili golom Ilčića sve do 90. minuta. Tada je na scenu stupio Ribeiro i izjednačio rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter