0
Evropske lige

Remi u Torinu, Juve oštećen

Objavljeno: 26.01.13 u 22:47

juve genoa

Odigran je drugi meč 22. kola Serije A i viđeno je još jedno iznenađenje! Nakon što je Kjevo pobedilo Lacio u Rimu, sada je Đenova uzela bod lideru Juventusu u sred Torina! A glavni akter cele priče je sudija Gvida.
Juventus je dugo pokušavao da probije bunker Đenove, a uspeli su to da učine u 54. minutu kada je Vučinić sjajno proigrao Lihtštajnera, ovaj centrirao, a Kvaljarela postigao pogodak. Iako je lopta poslednjeg zakačila Grankvista, gol je pripisan Kvaljareli. Đenova je neočekivano izjednačila preko Marka Borijela posle centaršuta sa desne strane Kucke koji je lako prošao De Ćeljea.

Juve od tog momenta napada, imaju čak i igrača više, jer se Floro Flores povredio, a već su bile izvršene tri izmene. Ni to nije bilo dovoljno Juveu da postigne drugi gol, ali ih je zato u trećem minutu nadoknade oštetio sudija Gvida. Rukom je igrao Grankvist, videlo se to iz aviona, lopta bi ga preskočila i došla do Vučinića, ali penal nije dosuđen. Vučinić se najviše iznervirao, pa je zbog protesta dobio i žuti karton. Imao je Juve još jednu šansu, ali je udarac Đovinka odbranio Frej.
Juve naravno ostaje prvi sa 49 bodova, a Napoli ima priliku da se primakne na -3. Đenova je je na 18. mestu sa 18 bodova i još uvek su u zoni ispadanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter