0
Domaći fudbal

Najlakše je trošiti

Objavljeno: 15.01.13 u 12:07

bata_kan_kan

Kažu da se na greškama uči, a predsednik Vojvodine Ratko Butorović aka Bata Kankan tvrdi da je on na svojima mnogo toga naučio. Ističe da klub neće dovoditi skupa pojačanja, bez obzira što Novosađani nemaju finansijskih problema.

„Zar treba da se ponašamo kao pijani milioneri? Ne, nećemo dovoditi skupa pojačanja. U prošlosti sam pravio takve greške, a sada mi se one neće ponovoti.

Istina je da nas je napustilo nekoliko igrača, da bi još neki trebalo da odu, ali smatram da mi imamo dobar tim, a pored toga okrenućemo se našoj deci. To je jedini ispravan put.

Vodim da se mnogo priča da će Vulićević otići u Steauu, ali mi o tome ne znamo ništa. Njemu je istekao ugovor i moće da ode.

Nemamo ni konkretnu ponudu za Oumarua i Trajkovića, a ako je dobiju sigurno im nećemo praviti problem da odu i inostranstvo, jer su oni mnogo učinili za klub“, kaže Butorović.

 

Galerija:
[nggallery id=1]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter