0
Evropske lige

Remi “Stare dame”

Objavljeno: 13.01.13 u 17:58

Zahvaljujući sjajnom raspoloženom golmanu Miranteu, Parma je izdržala pritisak Juventusa u prvom poluvremenu. Ipak na početku drugog poluvremena Juve stiže do prednosti posle šuta Pirla, međutim tim sa Tardinija uspeo je do kraja meča da stigne do izjednačenja kada je Sansone savladao Bufona.

Navijači Lacija morali su da  sačekaju drugo poluvreme kako bi njihovi ljubimci slomili otpor Atalante. Prvo je Flokari u 67. minutu iz drugog pokušaja savladao Konsiljija.

Oko deset minuta kasnije autogol Brivija, Rimljane doveo na samo tri boda manje od vodećeg Juventusa.

lazio

Fiorentina je počela dobro u na gostima protiv Udinezea ali je kasnije stala. “Viola” je povela autogolom Brkića koji se nešto kasnije povredio, ali na samom kraju prvog dela igre Di Natale doneo izjednačenje domaćima.

Isti igrači doveo je Udineze u vođstvo, da bi konačnih 3:1 postavio Mjuriel.

Napoli nije imao problema sa Palermom. Mađo je iskoristio prodor Hamšika, a onda je Inler iznenadio Ujkanija za 2:0. Do kraja  Insinje doneo ubedljivu pobedu Napoliju.

Roma je u prvom delu meča protiv Katanije promašila nekoliko prilika, Destro nije bio raspoložen, dok su igrači Katanije strpljivo čekali priliku i kada im se ukazala iskoristili su je zahvaljući Papu Gomseu i stigli do pobede i tri boda.

Rezultati:

Inter – Peskara 2:0
Bolonja – Kjevo 2:0
Lacio – Atalanta 2:0
Torino – Sijena 3:2
Katanija – Roma 1:0
Napoli – Palermo 3:0
Parma – Juventus 1:1
Udineze – Fiorentina 3:1
Kaljari – Đenova 2:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter