0
Evropske lige

Miroljubivi pevci i policajci

Objavljeno: 12.01.13 u 15:45

qpr tot

Odigran je prvi meč 22. kola Premijer lige, KPR i Totenhem su odigrali meč bez golova na Loftus Roudu, a Hari Rednap za ovaj bod može da zahvali najviše Žuliju Sezaru i Stefanu Mbiji.
Totenhem je želeo da dođe do pobede u ovom londonskom derbiju, ali je ispred sebe imao izuzetno disciplinovanu ekipu KPR-a, koji se sjajno branio u pojedinim delovima meča, a kada su pevci stvarali šanse branio je kao u najboljim danima Žulio Sezar. KPR je bio bolji u drugom poluvremenu, ali se obrukao Šon Rajt Filips koji je imao tri odlične prilike, ali nije matirao Ljorisa.

Pomenuli smo i Stefana Mbiju, koji je odigrao najbolji meč od kada je stigao u KPR, sjajno je kontrolisao sredinu terena, presekao pametnim faulovima bezbroj napada i zaista uz Sezara bio junak meča.
Totenhem je ostao na trećem mestu sa 40 bodova (Čelsi može da ih pretekne), a KPR je na 19. poziciji sa 14 bodova – zona opstanka i dalje daleko, sada četiri boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter