0
Evropske lige

Inter lako do bodova

Objavljeno: 12.01.13 u 22:43

palasio

U drugom meču 20. kola Serije A Inter je na stadionu Đuzepe Meaca sa 2:0 savladao Peskaru i prekinuo svoju crnu seriju od tri meča bez pobede. Prekinut je i mini niz Peskare od dve pobede.
Mučio se Inter na startu meča, ali je u 31. minutu Rodrigo Palasio postigao pogodak koji je neroazurima omogućio da u nastavku meča igraju rasterećenije. Mladi Benasi je bio u timu od prvog minuta, što je njegov debi u Seriji A – što samo pokazuje da je Inter i na ovom meču bio prilično oslabljen. Meč je rešen u 54. minutu kada je Žonatan uposlio Palasija, koji je sjajno izbacio jednog igrača Peskare i kao na malom fudbalu uposlio Guarina koji je sa pet metara poslao loptu u mrežu.
Do kraja meča je Inter stvorio još nekoliko polu šansi, sa klupe su ušli Tomazo Roki i oporavljeni Dijego Milito, ali golova više nije bilo.
Inter je ponovo na trećem mestu sa 38 bodova, a u sledećem kolu ih očekuje derbi sa Romom. Peskara ostaje za sada na 16. poziciji sa 20 bodova, a u sledećem kolu bi mogli do bodova pošto dočekuju Torino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter