0
Evropske lige

Sudija za tri boda Lacija

Objavljeno: 05.01.13 u 22:45

lacio

Ekipa Lacija je uspela da savlada Kaljari u meču 19. kola Serija A sa 2:1, ali će ovaj meč ostati upamćen po izuzetno lošoj odluci glavnog arbitra Orsata.

Kaljari je poveo golom Saua u 62. minutu, posle odličnog solo prodora i preciznog udarca kojim je matirao Marketija. Lacio je do tada igrao veoma loše, krenuli su zatim bolje i ofanzivnije da igraju, a izjedničili su posle kornera kada je strelac bio Konko u 79. minutu. Četiri minuta pre kraja lopta u prazan prostor za Klosea koji stiže do lopte pre Agacija, šutira preko gola, ali ga je golman Kaljarija nakon toga zakačio i Orsato je pokazao na belu tačku i izvadio crveni karton za Agacija. Zbog pritužbi crveni dobija i Kosu, a Kandreva je siguran sa bele tačke (Avramov ušao sa klupe, pročitao udarac, ali nije uspeo da odbrani). Biće puno povika na sudiju Orsata, a Italijani će morati da porade na ovim stvarima, jer je ljudima više muka da gledaju ovakve stvari. Sporne sudijske odluke u korist Juventusa, Milana, Intera, Lacija, Rome…
Lacio ostaje drugi na tabeli sa 39 bodova, a Kaljari je doživeo šesti poraz u nizu i nalazi se na 17. mestu sa 16 bodova.
U prvom meču 19. kola Katanija i Torino su odigrali nerešeno, bez golova, a čudo je da bikovi nisu iskoristili igrača više, jer je crveni kod domaćih dobio Lodi u 13. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter