0
Domaći fudbal

Na pripreme putuje 26 fudbalera

Objavljeno: 04.01.13 u 14:37

jankovic

Trener Crvene zvezde Aleksandara Janković napravio je plan priprema, ima zakazane kontrolne mečeve, sa sada je poznato i koliko će igrača povesti sa sobom. Broj se znatno smanjio u odnosu na prethodne godine, pa tako umesto 39 Janković računa na 26 fudbalera.

“Na prvi deo priprema Antaliji, koji počinje 13. januara vodiću 26 igrača. U taj broj ulaze i trojica golmana. Još nije određeno ko će sve putovati, u velikoj meri zavisi i od igrača koji će doći. Imamo nekoliko želja, videćemo da li će biti ostvarene do polaska u Tursku.” kaže Janković

Kao usotalom i svi treneri pa tako i Janković želi da ima zaokruženu sliku tima pre priprema, ipak on prizanje da su transferi još dalako od konačnih.

“Bilo bi lepo da sve bude završeno do odlaska u Antaliju, da imamo zaokruženu konkurenciju, međutim, nema još najava da je neki transfer blizu realizacije. Ako i ne dođu, idemo dalje sa onim što imamo, jer i ta opcija postoji.” dodao je trener crveno – belih

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter