1
Evropske lige

Frka oko Finbogasona

Objavljeno: 23.12.12 u 22:14

Alfred Finbogason
Herenven je postao mašinerija za pravljenje napadača, pa će posle Basa Dosta, jako brzo ekipa koji vodi Marko van Basten ostati i bez Alfreda Finbogasona, koji igra sjajno ove sezone i uz Filipa Đuričića je najbolji igrač tima.

Islanđanin je letos stigao iz Lokerena i na 16 mečeva u Holandiji je dao već 14 golova i drugi je strelac lige iza Vilfreda Bonija iz Vitesea. Interesovanje za njega prva je pokazala Aston Vila, ali se sada u trku uključio Milan koji preko Van Bastena pokušava da završi posao. Ako prodaju Pata i Robinja mogli bi da dovedu 23-godišnjeg Finbogasona za samo pet miliona evra, na koliko je trenutno procenjen ovaj odlični napadač.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Frka oko Finbogasona | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter