0
Evropske lige

Matri srušio svoje

Objavljeno: 21.12.12 u 22:52

Alessandro+Matri

Juventus je u meču 18. kola Serije A savladao Kaljari na neutralnom terenu sa 3:1 (tim sa Sardinije je ovaj meč kao domaćin igrao na Enio Tardiniju u Parmi). Ali mnogo se stara dama mučila i biće mnogo povika na sudije posle meča…

Sve je počelo u 15. minutu kada je dosuđen penal za Kaljari, a sudija Damato nije morao da pokaže na belu tačku. Pogodio je Pinilja za vođstvo Kaljarija, a Juventus je prvo poluvreme zaista odigrao ispod svakog nivoa. U drugom delu stara dama kreće ofanzivnije, angažovanije, ali rezultata nema. Damato u 65. minutu daje drugi žuti i crveni karton kapitenu domaćih Astoriju, što je ogroman hendikep za ekipu koju vodi Pulga. U 75. minutu novi penal, ovoga puta za Juve i još jednom sporna odluka. Međutim Vidal šutira visoko preko gola. Konte je uveo sa klupe Matrija, što se ispostavlja kao sjajan potez. U 75. minutu udarac još jednog rezerviste Vučinića Agaci samo odbija, a Matri je najbliži i najprisebniji. Juve nastavlja sa napadima, Agaci u nekoliko navrata sjajno brani, a u 92. minutu još jedna sporna odluka. Pokušali su igrači Kaljarija da izbace loptu, ona pogađa u ruku Vidala i odbija se do Matrija koji daje drugi gol… Damato se ne oglašava, igrači Kaljarija ne veruju šta se dešava… Taj gol ih je ubio u pojam, pa u četvrtom minutu nadoknade pogađa i Vučinić za konačnih 3:1.

Juve sada ima 44 boda, deset više od intera, dok je Kaljari na 17. mestu sa 16 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter