0
Domaći fudbal

Đora glasa za Džaju…

Objavljeno: 04.12.12 u 13:54

Nijedna iole ozbiljna stvar u srpskom fudbalu ne može da se dogodi, a da Milovan Đorić u narodu poznatiji kao Bata Đora, a u nekim krajevima i kao “prvi srpski bek”, ne progovori nešto na tu temu.

Sada je zanimljiva priča oko dešavanja u Crvenoj zvezdi, ali i uvek aktuelna smena predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića. Kao nekadašnji veliki prijatelj pomenutog Toleta, Đorić sada ne može očima da ga vidi (što je tako svojstveno srpskom narodu) i smatra kako bi trebalo da ga zameni Dragan Džajić.

Isti taj Dragan Džajić, koji je već viđen na mestu predsednika Crvene zvezde. Dakle, Bata Đora se indirektno meša i u izbor prvog čoveka kluba s Marakane.

„Uveren sam da je Dragan Džajić pravo rešenje za Fudbalski savez Srbije. On bi doneo snagu i neviđenu energiju. Bilo bi lepo da objavi kandidaturu, pa da vidimo da li neko sme dam u izađe na crtu.

Sadašnji skupštinski saziv bi ga izglasao, a uz Toleta bi ostao samo njegov poslušnik Ratko Borovnica.

Cela Srbija je protiv Karadžića! On ne sme da se pojavi na stadionima, navijači ga ne vole i takvo stanje vodi u propast.

Jedina svetla tačka u ovom Fudbalskom savezu je generalni sekretar Zoran Laković, a na čelu Saveza treba da bude bivši fudbaler – kaže Đora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter