0
Evropske lige

Remi u Firenci

Objavljeno: 02.12.12 u 22:51

Odigran je i poslednji meč 15. kola Serije A, Fiorentina i Sampdorija su podelili bodove na Artemio Frankiju, a strelci su bili bivši igrač Partizana Stefan Savić i bivši igrač OFK Beograda Nenad Krstičić.

Fiorentina je došla do vođstva u 22. minutu kada je centrirao Borha Valera, a Stefan Savić zatresao mrežu Da Koste. Sampdorija dolazi do izjednačenja na startu drugog poluvremena, a strelac je po prvi put u sezoni srpski vezista Nenad Krstičić posle asistencije Ikardija, koji je spustio loptu glavom našem internacionalcu koji je prevario Rodrigeza i poslao loptu u gol. Rodrigez je posle ove greške imao još jednu koja je skupo koštala njegov tim, u 72. minutu je zatresao sopstvenu mrežu. Ipak, tu je bio sjajni Stefan Savić koji je postigao i drugi gol za ljubičaste večeras, ovoga puta asistent je bio Paskval.

To je bio i konačan rezultat ovog zaista sjajnog meča, a ljubičasti su razočarali svoje navijače koji su očekivali trijumf

Fiorentina je sada četvrta na tabeli sa 29 bodova, koliko ima i Lacio, a Sampdorija zauzima 12. mesto sa 17 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter