0
Domaći fudbal

Izabrali smo teži put

Objavljeno: 23.11.12 u 14:43

Posle šokantnog poraza u Kupu Srbije od OFK Beograda, ekipu Crvene zvezde očekuje nezgodno gostovanje u Užicu. Trener crveno-belih Aleksandar Janković svestan je važnosti utakmice protiv Slobode, ali i težine trenutka u kome se njegova ekipa nalazi.

“Nemamo pravo na obećanja i krupne reči. Opet smo sami izabrali da idemo težim putem jer ukoliko želimo da valorizujemo pobedu u derbiju i zalečimo rane nakon eliminacije iz Kupa, moramo da pobedimo u nedelju. Igramo protiv ekipe koja ima stabilnost na svim nivoima, koju predvodi dobar trener, i oni su svakako jedan ambiciozan klub koji svake godine sve više napreduje. “ rekao je Janković i potom dodao

“Raduje me to što ćemo igrati u pravom fudbalskom ambijentu, pred punim tribinama stadiona u Užicu. Kadrovska situacija u našem timu je dobra, raduje nas povratak Kadua koji će putovati na susret sa Slobodom, kao i priključivanje Asamoe punom trenažnom procesu. Sa druge strane Nikola Mikić zbog povrede skočnog zgloba i Aleksandar Pantić iz poznatih razloga neće biti u stroju za naredni meč“ zaključio je strateg crveno – belih.

Utakmica između Slobode i Crvene zvezde igrase u nedelju 25. novembra od 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter