0
Evrokupovi

Hop, cup sutra Kup

Objavljeno: 20.11.12 u 14:35

Karijera vrhunskih sportista je surova. Dok neki budu jeli prasetinu, rusku salatu i pili pivo i vino slaveći Aranđelovdan, neki će morati da se mrcvare na fudbalskom terenu. Tako je to, kad hoćete da osvojite Lav kup Srbije.

Sutra su na programu mečevi četvrtfinala ovog takmičenja, a najzanimljiviji meč igra se na Marakani gde Zvezda dočekuje OFK Beograd. Plavo-beli su ih pre nedelju i po dana pobedili u Jelen Superligi Srbije, a crveno-beli sada žele da se koliko-toliko osvete.

„Ambicije Zvezde su uvek najviše, a moji igrači imaju motiv da odigraju dobro i opravdaju poverenje ljudi koji veruju u nas.

Pobedili smo u derbiju, imamo samopouzdanje i želimo da nastavimo seriju pobeda, tim pre što nas pobeda u sutrašnjem meču za jedan korak približava odbrani trofeja“, kaže trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

U ostalim mečevima se sastaju: Borac – Javor, Rad – Jagodina i Spartak ZV – Vojvodina. Ove utakmice počinju u 13.00 časova, a meč na Marakani je zakazan tri sata kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter