0
Evrokupovi

Drugarski miroljubivo

Objavljeno: 20.11.12 u 22:45
Nakon poraza BATE Borisova od Lila u Belorusiji bilo je jasno da je Valensiji i Bajernu dovoljan bod da prođu dalje. Oni su odigrali 1:1, a Bavarci su od 33. minuta imali igrača više jer je isključen Baragan nakon divljačkog starta nad Alabom.
Ipak, ekipa Jupa Hejnkesa nije uspela to da iskoristi i dođe do vođstva, a Valensija je propustila dve dobre šanse u drugom poluvremenu i tek iz treće prilike došla do vođstva. Gol u 77. minutu postiže Sofijan Feguli, nakon sjajnog driblinga kojim je izbacio dvojicu Bajernovih defanzivaca. Erupcija oduševljenja na Mestalji je kratko trajala, pošto je u 79. minutu Hejnkes umesto Riberija na teren poslao prvi put ove sezone Marija Gomeza. Tri minuta je bilo dovoljno Super Mariju da pokaže da nije zaboravio da igra – Lam je centrirao, Gomez zakačio loptu koju je nakon toga u mrežu ubacio Tomas Miler. To je bilo sve što smo videli na ovom meču, pa će Bajern i Valensija u osminufinala!
TABELA: Bajern 10, Valensija 10, BATE 6. Lil 3.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter