0
Domaći fudbal

Đuriću gorča kafa

Objavljeno: 18.11.12 u 11:54

Konačno da nema pljuvačina, prozivka i teških reči. Čelni ljudi Partizana i Crvene zvezde zajedno su gledali derbi na Marakani, a pre toga su popili kaficu, koja je posle svega teže pala predsedniku crno-belih Draganu Đuriću.

„Popili smo kafu, ispričali se, to je valjda normalna stvar, ali posle utakmice nismo pričali“, kaže rukovodeći u Radnoj grupi Zvezde Dragan Džajić, a potpredsednik kluba Aleksandar Antić dodaje:

„Lepo smo pričali i zaista je dobro što odnosi između dva kluba idu na bolje. Takođe, lepa scena je viđena u finišu susreta kad je Milan Smiljanić pomogao jednom našem povređenom igraču da izađe s terena. Naravno, nije dobro što nam se fudbaler povredio, ali ta slika je pokazatelj da stvari idu na bolje.

Kad je igra u pitanju naši fudbaleri su u drugom poluvremenu zaigrali mnogo bolje i zasluženo pobedili. Nadam se da je ovo prekretnica za ovu generaciju, ali mi ne gledamo suviše daleko, nego idemo od utakmice do utakmice. Sledeća je protiv OFK Beograda u Kupu i samo nas to zanima.

Nadamo se da će ekipa i s finansijske strane biti nagrađena, odnosno da će u narednih nekoliko dana biti uplaćene neke zaostale rate, mada mislim da je igračima pobeda u ovom meču daleko veća satisfakcija od novca.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter