0
Domaći fudbal

Trener Smedereva Miloš Velebit izjavio je da su njegovi fudbaleri borbom i disciplinovanom igrom u odbrani zaslužili da u današnjoj utakmici protiv Jagodine dodju do prve pobede u Super ligi Srbije

Borbom i disciplinom smo zaslužili pobedu

Objavljeno: 10.11.12 u 17:11

„Zaslužili smo pobedu borbom, disciplinovanim blokom i odgovornom igrom u odbrani, čime smo sačuvali rezultat i došli do bodova koji će nam mnogo značiti za dalje takmičenje, naročito na psihološkom planu. Napravili smo samo jedan korak i probaćemo da osvojimo još koji bod i polusezonu sačekamo na mestu s kog u drugom delu možemo da izborimo opstanak“, rekao je Velebit posle utakmice u Jagodini.

Smederevo je u 12. kolu savladalo domaću Jagodinu sa 1:0 golom Dejana Živkovića u 44. minutu.

„Odlučili smo se za taktiku koja nam je donela tri boda, ali realno gledano, Jagodina je dominirala, stvarala šanse, a mi smo iz jednog jedinog udarca na gol poveli i uspeli u drugom poluvremenu da odolimo naletima. Borili smo se i izborili sva tri boda. To je fudbal, možda nam se vratilo zbog prethodne dve utakmice gde smo stvarali šanse i bili bolji, a ipak izgubili“, kazao je Velebit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter