0
Evrokupovi

Mozes najbolji plavac, dama se poigravala

Objavljeno: 07.11.12 u 22:45

Čelsi je dočekao Šahtjor sa željom da im se osveti za poraz u Donjecku i dobro su počeli. Poveli su već u 6. minutu golom Toresa, ali najzaslužniji je za ovaj gol čuvar mreže Šahtjora Pjatov. Samo tri minuta bilo je potrebno Šahtjoru da dođe do izjednačenja, strelac je bio čovek koji žudi da dođe u Englesku – Vilijan. Lepa akcija po desnoj strani, a jedan od Brazilaca je bio siguran sa desetak metara. Golman Šahtjora Pjatov ponovo pravi grešku, istrčava i uspeva da izbaci loptu, ali ona pada na grudi Oskaru na 40 metara – a Brazilac je majstorski poslao u mrežu.

Međutim, Šahtjor je nastavio da igra svoju igru, identično, ništa Lučesku nije menjao i usledio je još jedan identičan napad kao u 9. minutu Srna je sa desne strane centrirao po zemlji, a na nju je natrčao Vilijan u 47. minutu i izjednačio. Dugo je ovaj rezultat bio na snazi, a u četvrtom minutu nadoknade Čelsi dolazi do pobede! Korner izvodi Mata, a najviši u skoku bio je Viktor Mozes i zatresao mrežu Šahtjora! Bio je ovo prvi poraz Šahtjora ove sezone u Ligi šampiona i sada će im biti znatno teže da dođu do osminefinala.

Juve je očekivano razbio Nordsjaeland na Juventus areni. Već na startu je bilo jasno da će stara dama osvojiti sva tri boda, pošto je Markizio postigao pogodak u 6. minutu na asistenciju Isle. U 23. minutu gol postiže i Arturo Vidal, da bi na 3:0 u prvom poluvremenu povisio Sebastijan Đovinko. Spustila je gas stara dama u drugom poluvremenu, što je bilo i za očekivati. Najbitnije je da su prekinuli niz od devet remija u evrotakmičenjima… U 75. minutu stara dama postiže još jedan pogodak, strelac je bio Fabio Kvaljarela.

TABELA: Čelsi 7, Šahtjor 7, Juventus 6, Nordsjaeland 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter