0
Domaći fudbal

Partizan hoće Kamaru, on hoće kamaru para

Objavljeno: 05.11.12 u 11:27

Medo Kamara je došao u Partizan iz Helsinkija i za dve i po godine u Humskoj nije uradio ništa. Nijednom nije bio strelac, ne sećam se da je nekada bio najbolji igrač na terenu, ali se sećam mnogo puta kada je bio najgori.

Da ne pričam o glupim i nepotrebnim kartonima i očajnim dodavanjima, koja protivniku poklanjaju brze kontranapade…

U Partizanu, iz meni sasvim nepoznatih razloga, pokušavaju na sve načine da ubede Kamaru da potpiše novi ugovor i praktično su uspeli u tome. Reprezentativac Sijera Leonea je pristao, ali traži mesečnu platu od 35.000 evra, što je na godišnjem nivou 420.000.

Imajući u vidu da Partizan na svom računu ima para malo više nego ja ili većina od vas, sasvim je normalno da pomenuta suma ne dolazi u obzir. Stoga, Medo već u januaru može da pregovara oko novog angažmana, a u junu ode bez dinara obeštećenja.

A ne tako davno predsednik Partizana Dragan Đurić nas je uveravao da je Medo igrač na kome će crno-beli zaraditi kamaru para.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter