0
Domaći fudbal

Janković očekuje pobedu

Objavljeno: 02.11.12 u 15:02

Pred utakmicu šampionata Srbije u kojoj Crvena zvezda na svom stadionu dočekuje ekipu Jagodine, novinarima se na Marakani obratio šef stručnog štaba Zvezde Aleksandar Janković.

Janković smatra da njegovu ekipu neće čekati lak posao, ali i da je nastup pred domaćom publikom veoma bitan za crveno – bele.

“Tokom jeseni nismo imali mnogo prilike da igramo na Marakani, i svaki susret sa našom publikom na našem stadionu je posebno bitan za nas. Igramo protiv protivnika koji zaslužuje veliko poštovanje. Jagodina kao tim funkcioniše odlično, jako su kompaktni, faktor borbenosti je izuzetno vidljiv kod njih na svakoj utakmici, imaju vrlo jasno ideju u radu, kroz njihove utakmice može se videti sve na šta trener Krunić stavlja akcenat. Što se tiče same ekipe, postoji dosta iskusnih igrača, postoji taj vrh napada sa dva pokretljiva igrača, jer od odlaska Mudrinskog oni nemaju tog dubokog napadača. Stojanović i Đenić imaju veliko samopouzdanje, veliki radijus kretanja, pritiskaju protivnika i to se videlo na svim utakmicama koje su se lomile, bile egal, a oni su ih dobili. To su momenti koji strahovito podižu samopouzdanje. Definitivno su dobar tim, i dolaze rasterećeni, da pruže svoj najbolji fudbal” rekao je Janković, i potom dodao:

“Što se nas tiče, dočekali smo jednu punu nedelju treninga, prvu nakon dva meseca u kojoj smo imali kompletan mikrociklus na raspolaganju, i ja sam izuzetno zadovoljan kako smo radili, ali naravno to sad treba da dođe na proveru i potvrdu na terenu. Ja sam siguran da će momci dati sve od sebe, da će pružiti dobru partiju i što je najvažnije, zabeležiti tri boda” rekao je Janković.

Šef struke crveno – belih otkrio je da Mikić sigurno neće biti u konkurenciji za utakmicu zbog jakog virusa koji ga je zadesio odmah nakon utakmice sa Donjim Sremom, a da će nakon današnjeg treninga i situacija oko Mudrinskog i Lazovića biti jasnija.

Utakmica između Crvene zvezde i Jagodine igra se u subotu 3. novembra od 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter