0
Evropske lige

Šok u Minhenu!

Objavljeno: 28.10.12 u 19:34

Posle osam pobeda u nizu na startu sezone minhenski Bajern je izgubio od Bajera iz leverkuzena na Alijanc areni! Ovo je prva pobeda Levera u Minhenu posle 23 godine! Bajern je napadao od starta, ali nije uspevao da postigne pogodak.

Iskoristio je to Lever i preko Kislinga došao u vođstvo u 42. minutu. Sve do 77. minuta bilo je 0:1 a tada je na centaršut Pizara izjednačio Mario Mandžukić! Bajern je pokušao da dođe do nove pobede, a šokantan autogol Boatenga je rešio meč. Centaršut ka Sidniju Semu, koji loše šutira, ali pogađa Boatenga koji je na pola metra od njega i lopta se odbija u gol.

Opet Bavarci kreću napred, uspevaju da stvore nekoliko šansi, najbolju u 93. minutu, kada je Nojer napravio dva driblinga, dodao na levu stranu Alabi, a Pizaro glavom pogodio prečku! Bajern ostaje prvi, a Šalke se približio Bajernu na -4!
Menhengladbah je napravio neverovatan preokret protiv Hanovera u gostima. Hanover je poveo sa 2:0 golovima Šlaudrafa i Diufa na startu drugog poluvremena, ali je Menš preokrenuo sve za devet minuta. U 70. je smanjio Alvaro Domingez, u 77. na centaršut Aranga gol postigao Bruers, da bi u 79. Arango direktno iz slobodnjaka doneo gostima sva tri boda.
Ranije danas je odigran meč Štutgart – Ajntraht, a švabe su slavile sa 2:1 golovima Gentnera i Ibiševića (88. minut), dok je gol za goste postigao Aleksandar Mejer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter