0
Domaći fudbal

Meč bez primljenog gola posle mesec dana

Objavljeno: 24.10.12 u 18:12

Trener fudbalera Crvene zvezde bio je zadovolan nakon plasmana njegove ekipe u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Hajdukom u Kuli od 2:0.

„Najpre želim da se zahvalim fudbalskom klubu Hajduk na gostoprimstvu. Mi smo došli u Kulu sa namerom da se plasiramo u četvrtfinale Kupa, u tome smo i uspeli. Čestitam igračima na današnjoj igri, iako smo utakmicu učinili u jednom trenutku težom nego što smo očekivali posle svega viđenog u prvom poluvremenu. Skoro čitav nastavak utakmice igrali smo sa igračem manje, ali smo iz toga uspeli da izvučemo neke pouke. Delovali smo izuzetno stabilno, i posle duže vremena nismo primili gol. To je takođe ohrabrujući podatak. Vremena nema mnogo, i već sada se okrećemo utakmici u subotu protiv Donjeg Srema“, rekao je Janković, a prenosi klupski internet sajt.

On se osvrnuo i na detalj kada je golman Kirovski isključen:

„Vesić je opravdao poverenje, imao je par odličnih intervencija, i nijednog trenutka nisam sumnjao da će tako biti. Što se tiče Kirovskog, on je prošao jednu veliku školu kada je dobio žuti karton u prvom poluvremenu. To su sve stvari kroz koje mlad igrač mora da prođe. I dalje ima moje puno poverenje, i idemo dalje“, zaključio je Janković.

Zanimljivo je da je Crvena zvezda zadnji put odigrala meč a da nije primila pogodak 22. septembra takođe protiv Hajduka u Kuli. Izabranici Aleksandra Jankovića su tada golom Ognjena Mudrinskog slavili pobedu, a isti igrač je crveno bele doveo u vođstvo i na Kup utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter