0
Domaći fudbal

Kako sa fićom da idem na “24 sata Le Mana”

Objavljeno: 22.10.12 u 23:09

Odgovarao je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković na pitanja posetilaca zvaničnog klupskog sajta i tom prilikom istakao kako nije zadovoljan igračkim kadrom koji ima.

Šef stručnog štaba kluba s Marakane slikovito je objasnio kako nema konkurentan tim i da će se potruditi da uskoro “fiću”, zameni nekim boljim automobilom.

„Šta ako ja dovedem igrača koji po svojim fizičkim parametrima, koji po svom potencijalu, kapacitetu, ne može da prati ritam sreda – subota? U startu ja to mogu da vidim, da ne može.

Ja ne mogu sa fićom da idem na “24 časa Le Mana”. Šta ako mi dođe sledeći Le Man, a ja opet uzmem fiću, onda sam ja kriv, zar ne? To onda otvara pitanje dovođenja igrača. Koji su kriterijumi i parametri za dovođenje igrača? Oni moraju da budu isti kao parametri koji će nam sutra doneti neki Bordo, ili Aston Vila, ili neko peti.“

„Da rezimiram, apsolutno sve potiče iz mlađih kategorija. Otprilike, ceo taj omladinski staž je tako konicpiran da se u određenom vremenskom periodu i uzrastu određene stvari razvijaju bolje nego bilo šta drugo.

To je strategija o kojoj je jako teško govoriti jer ne postoji kontinuitet ni na jednom nivou u klubu. Ne postoji kontinuitet ni u rukovođenju klubom, niti u rukovođenju prvim timom.“

„Mogu već sada da kažem, hipotetički, da imam tri pozicije u timu koje bih voleo da pojacam određenim igračima. Ovde imam igrača koji se zove tako i tako i voleo bih da dođe u Zvezdu.

Na drugom mestu nemam igrača sa imenom i prezimenom, ali ću vam dati deset parametara koje on mora da ispuni i mene ne interesuje kako se on zove. Nađite mi nekog ko će zadovoljiti tih mojih deset parametara“, rekao je Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter