1
Evropske lige

Čičarito u Atletiku?

Objavljeno: 22.10.12 u 15:10

Atletiko Madrid je na deobi prvog mesta u Primeri zahvaljujući fenomenalnom Radamelu Falkaou, a svi mediji već sele Kolumbijca sa Visente Kalderona. Pitanje je samo da li u Čelsi, Siti ili Real.

Bilo kako bilo, izvesno je da će Tigar napustiti Kalderon, pa se krenulo i sa spekulacijama oko toga ko bi mogao da ga nasledi. Posle Fernanda Ljorente, mediji su došli i do Čičarita Ernandeza, koji je pao u drugi plan u Mančester Junajtedu. Naravno, nije isključena opcija da Atletiko kupi obojicu, jer Falkao vredi kao neki tandem… Tako i igra.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ÄŒičarito u Atletiku? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter