1
Domaći fudbal

“Stojković ne sme ni na ulicu”

Objavljeno: 11.10.12 u 18:00

U petak naša reprezentacija nastavlja borbu za mesto koje void na Svetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine, a nerdni rival “orlova” biće najbolja selekcija Belgije. Belgijanci su doputovali u Beograd i spremaju se za meč. Novinari iz Belgije iskoristili su priliku da se vide sa nekadašnjim igračem Anderlehta i Crvene zvezde Nenadom Jestorvićem koji ih je upoznao sa onim šta mogu da očekuju za vreme utakmice na Marakani.

 
“Kada igraju Zvezda i Partizan ovde sve gori. Imao sam čast da postignem gol u derbiju i to je neverovatan osećaj. Igra se i u Belgiji veliki derbi između Briža i Standarda, ali je ovo nešto iznad toga. Totalno ludilo! Uvek je tu buka i pesma. Strašno je to za protivnika”, rekao je Jestrović za sajt Anderlehta.

 
Belgijanci se ipak uzdaju da će razmirice među navijačima crveno-belih i Partizana biti njihov plus.
“Hoću da verujem da će navijači napraviti paklenu atmosferu. Jedino što stadion neće biti pun upravo zbog tog rivalstva. To je glupo. Niko u Belgiji ne priča o Anderlehtu, Standardu i Brižu kada igraju „crveni đavoli“. Golman Vladimir Stojković neće braniti. Njega niko ne voli. On je jedan od četiri igrača u istoriji koji je prešao iz Zvezde u Partizan. Stojković ne sme da izađe ni na ulicu. Znam kakav je to osećaj, jer sam i ja kada sam igrao u Zvezdi morao da budem pažljiv. Nekada sam morao čak i da se malo krijem i da ne idem blizu Partizanovog stadiona.”

 
Jestrović se bavio i prognozama.
“Meč može da ide u oba pravca. Srbija ima problem sa neiskustvom i napadačima. Selekcija nema pravog napadača. Sećam se meča sa Belgijom u junu 2005. godine. „Đavoli“ su imali Van Bujtena i Emila Mpenzu, tačnije prilike preko njih. Imao sam i ja tri-četiri šanse, ali nisam ih iskoristio i bio sam zamenjen posle sat vremena. Lopta nije htela u gol to veče”, zaključio je Jestrović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title “Stojković ne sme ni na ulicu” | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter