0
Evropske lige

Čekićem po policajcima

Objavljeno: 01.10.12 u 23:04

U psolednjem meču 6. kola Premijer lige Vest Hem Junajted je u gradskom derbiju savladao Kvins Park sa 2:1 i to na Loftus Roudu. Čekićari su odigrali još jedan odličan meč, a policajci su ponovo razočarali i svi su izgledi da će Mark Hjuz dobiti otkaz, a ne budite iznenađeni ako ga smene već sutra.

Vest Hem je do vođstva došao već u 3. minutu – Kevin Nolan je želeo da šutira, ali je slabo zahvatio loptu koja je stigla do Meta Džervisa koji postiže svoj prvenac od kada je došao iz Vulvsa. U 35. minutu čekićari uspevaju da dupliraju prednost, a strelac je Rikardo Vaz Te. Imali su gosti još šansi da stignu do ubeljivijeg vođstva, ali je Žulio Sezar bio odličan i večeras.

Nadu policajcima doneo je Adel Tarabt koji je ušao u igru u drugom poluvremenu i posle samo dva minuta na terenu psotigao spektakularan gol sa 25 metara. Imao je KPR više od pola časa da dođe do izjednačenja, ali niko više nije uspeo da savlada Jaskalainena koji je odlično branio. Pokušavali su i udarcima iz daljine, ali ništa nije uspevalo. Pride su u 75. minutu ostali sa igračem manje, jer je Diakite isključen.

KPR je posle 6. kola poslednji na tabeli sa samo dva boda, koliko ima i Reding, ali i bolju gol razliku. Sjajni Vest Hem na čelu sa Semom Alardajsom je sada sedmi sa 11 bodova.
I još jedan važan podatak, u ekipu Vest Hema vratio se posle povrede Endi Kerol i odigrao je poslednjih 20 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter